Nu tilgængeligt: ​​March enormt bundt fra Innovative Market

Det månedlige grafiske ressourcebundt tilbydes nu!
Langt den mest konsistente kilde til grafisk materiale af høj kvalitet til illustratører, fotografer, webudviklere, trykkerier samt en bred vifte af internetmateriale skabere, bliver innovative marked meget bedre hvert år. 2017 vil ikke være nogen undtagelse. Ligeledes, da de planlægger at introducere (a) ny klassificering (IES) til den allerede rige portefølje, fra undersøgelsen, jeg opdagede på deres side for et par uger siden.
Jeg foreslår ligeledes ekstremt, at du tjekkede deres blog, for både informative såvel som sjove artikler om livene såvel som trængsler af grafisk designer, fordi den består som en ægte guide til nøjagtigt, hvordan man gør meget bedre i dette job.
Når vi kommer tilbage til vores nyheder, er marchbundtet fyldt med 79 produkter. De leveres med en grundlæggende tilladelse såvel som vil blive tilbudt i kun en uge, såvel som en urtæller er altid der på stedet med den nøjagtige tid tilbage.
Bundtet inkluderer:
Blomstergrafik
Script -skrifttyper
Flade ikoner
Abstrakte baggrundsteksturer
Frugt såvel som vegetabilsk baggrund
Træ såvel som stenbaggrund
Portrætskabere
Mockup sæt
Sømløse mønstre
Photoshop -handlinger
Girly, blomster såvel som forår illustrationer
Bryllupsinvitationer skabeloner
Lightroom forudindstillinger

På det lille omkostningsmærke på $ 39 sparer bundtet dig over 97%. Derudover, hvis du kræver et incitament, skal Baggrund.

Apropos helt gratis grafik, hver uge tilbydes et nyt sæt på 6 ressourcer til at downloade gratis. Mange især vender de aldrig tilbage som sådan, af den grund er det altid et godt koncept at redde dem, mens de er klar til at få fat i. Desuden skal du ikke bekymre dig om kvaliteten. Da de alle er en del af designernes portefølje, der tilbydes til rutinemæssige priser. Så lige her er de, der i øjeblikket tilbydes:

Derfor tror jeg, at det innovative marked i hele hele er et bevis på, at internettet såvel som den digitale tidsalder er fantastisk tid til at være en grafisk designer. Glæd dig over det!

0/5 (0 anmeldelser)

Happy Houndstooth

Sweater: Zara (lignende her) | Elie Tahari (lignende her, her og her) | Hæl: Corso Como (også her) | Armbånd: Alex og Ani | Ringe: Gorjana (lignende her) | Polsk: Essie (Fishnet -strømper)

Tjek endnu mere fra den klassiske skab på …

Bloglovin+Instagram+Facebook

Twitter+Pinterest