Helena Hauss såvel som glorificeringen af Bic Pen

Den dygtighed, denne pige, Helena Hauss, udstiller er fantastisk – detaljerne, sandheden om, at hvad der er gjort med en BIC -pen, strukturerne ud over popkulturen Referencer får dig til at lide hende med det samme. Hvis du er den mindst nysgerrige efter Helena Hauss, skal du forstå, at hun tegner ekstremt store kunstværker (normalt omkring 100 cm x 70 cm), der gør det muligt for hende at detaljere håret, mønstre såvel som typografi, med lyse såvel som kontrasterede farver. Hun har altid haft en enorm attraktion for farven blå, så meget for at sikre, at alt hendes tøj såvel som tilbehør er en skygge af det, så det at tegne ved hjælp af blåt blæk kom naturligt. Intet andet medium gør det muligt for hende at lægge så meget vægt såvel som detaljer i håret, hvorfor hendes pennetegningstil er fremragende.
Jaloux muchjoalid muchjoalnary meget jødisk
0/5 (0 anmeldelser)

Efterår/vinter 2017 mønster memo: de top 10 mønstre, du kræver at forstå

i løbet af de sidste ti dage, jeg har beskadiget de øverste mønstre i sæsonen – fra det udskrifter, mønstre, strukturer såvel som farver til Power Dressing, Ski-inspirerede stilarter samt en helt meget mere. For at sammenfatte serien pakker jeg alt sammen i dag med en god bitbue for at sikre, at du er veludstyret til at håndtere sæsonen med stil!

Overvej dette på din ressourceside til navigering til hvert mønster, der er dækket af serien. Hvert billede nedenfor vil suser dig direkte til den tendens, du er interesseret i, så uanset hvad du kaster din fantasi, giver det et klik!

Frisk brygget kærlighed fra Edward Teabely

Edward Teabely er lige i tide til noget lovin! Med dampende varm kærlighed vedrører Edward at gøre verden til et meget mere tåleligt sted med denne T-shirt. Det er i bedste synkronisering med hans stil, og hver af dem leveres med et håndnummereret kort. Men du skal skynde dig, fordi der kun er 60 tryk at drage fordel af. Dette kan gøre en så stor valentines til stede!
Dejlig Brewlovely Brewlovely Brew

0/5 (0 anmeldelser)

Irena Zablotska inkluderer nogle T-tee-shirt-tegningskoncepter

Irena Zablotska er en Ukraine-baseret illustratør, der bor i LVIV. Hun er medstifter af Keepa, et stilstudio, der fokuserer på illustration, grafik, web samt interface-design. Hendes arbejde er blevet vist i magasinerne Huck, Caldonecultivo, samt slettede scener; Så godt som hun har hjulpet klienter så forskellige som Elle såvel som EPOS. Hendes arbejde er en smuk kombination af stærke former, stærke farver såvel som geometriske mønstre indlagt i dem.
Det, vi så i denne kunstner, var netop de livlige stilarter såvel som den yndig grafik, der måske smukt i form som t tee -shirt -tegningsprints. Vi kan godt lide levende såvel som godt klaret grafik såvel som vi elsker, hvad hendes tegninger repræsenterer. Vi har til hensigt at se meget mere af hendes tegninger i fremtiden, da hun gør et fantastisk stykke arbejde.
Trykt stilarter (1) Tshirt DesignTshirt DesignPrinted Styles (4) T tee Shirt Drawt Tee Shirt DesignPrinted Styles (7) Trykt stilarter (8) Trykt stilarter (9) Trykt stilarter (10)

0/5 (0 anmeldelser)

Raccoon Brand – Tee Shirts Evaluation

Raccoon Brand
Raccoon-brand har en unik stil med en skør karakter, der definerer tankegangen såvel som ideen om deres T-shirts: den rampete vaskebjørn. At skabe ødelæggelse over det hele går, det er nu glorificeret af dette ekstremt store brand, der har en solid samling af tanke, t-shirts, sweatshirts såvel som hættetrøjer, og ja, jeg var blandt de heldige for at få nogle prøver samt prøve dem ud.
Stilarterne er så glatte, du kan næppe føle, at udskriften såvel som tee -skjorterne er meget bløde. Alt amerikansk tøj. Lavet af 100% bomuld er de ekstremt behagelige såvel som sidder bedst på kroppen.
Natten er YourSpool Hopping the Night Is YoursMidnight Mischief With the Bundle Jeg fik også nogle yderligere godbidder – stifter med det yndig vaskebjørn ansigt, klistermærker samt en enorm 50% diskonteringsrentekode til mit næste køb. Jeg forventede virkelig ikke alle disse så godt som det var det, der fik dette brand fast med mig – jeg fortsætter tilbage til deres websted såvel som deres Facebook -side for at se, hvad der er nyt. Jeg har ikke noget imod at inspicere de smukke kvinder, der sportede disse fine tøj, det er sandt. Men jeg kan godt lide interessen for kunden! Jeg har disse klistermærker overalt nu – min arrangeringsbog, mit kontor, på min bærbare computer. Så godt som jeg leverede pins til mine gode venner også, så de alle spurgte mig om mærket så godt du forstår, at dette er den allerbedste forfremmelse, et brand kan få – når dine kunder giver din virksomhed en stemme.
Raccoon Brand Premium ClothingRaccoon Brand Premium Clothingi kunne godt lide de omfattende tryk, der fik mig til at tro, at et par af T-t-shirts blev skærmprint-som natten er dine designs, mens andre bestemt var DTG-som heist såvel som Midnight Mischief. Jeg var ikke sikker på størrelser, men du skulle ikke bekymre dig, da de ikke har nogen form for uoverensstemmelser med det, du typisk er vant til. Jeg vaskede tanke et par gange nu, så godt jeg kan fortælle dig, at der ikke er nogen ændring i trykfarven eller tankenes farve, den orange er netop som før – den krympet ikke så godt som blev lige så blød. Én ting jeg virkelig kunne lide-meget behageligt tøj såvel som det er i det væsentlige mit primære fokus lige her, da vi taler afslappet tøj.
Jeg vil bestemt anbefale dig at inspicere dem, komme i kontakt med dem, hvis du vil have særlige oplysninger – de har enestående klientstøtte – såvel som at være sikre på at mærke dem på dine billeder. Jeg tror, ​​det er værd at sprede ordet om professionelle mærker af høj kvalitet som Raccoon -mærket.
Facebook, Twitter, Instagram til vaskebjørnemærke

0/5 (0 anmeldelser)

Dobbeltbrystet

fotografering af Melanie Riccardi

Jakke: c/o Reiss | Bukser: C/O Reiss (også lignende her og her) | Tank: Banana Republic (strik version her) | Sko: SJP Collection | Taske: c/o Reiss (lignende her, her, her og her) | Choker: c/o Chicos (lignende her og her) | Polsk: Essie (Vanity Fairest) | Lip: Bobbi Brown (rød tæppe)

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Hvordan vælger jeg det bedste træningshåndklæde?

Hvordan vælger man det bedste træningshåndklæde?
14/03/2022, postet af Alanic Global

Få mest muligt ud af dit gymnastiksal ved at svede de små ting. Køb af engroshåndklæder til din facilitet eller fitnesscenter er en vigtig metode til at holde dine medlemmer tilfredse og dit udstyrskimfrit. Når det vedrører valg af det fineste gymnastikhåndklæde, er der flere variabler at overveje. Tjek denne guide til at vælge det bedste træningshåndklæde til dit fitnesscenter!
Så meget flere enkeltpersoner slutter sig til fitnesscentre, fokuserer på alle facetter af din facilitet for at øge din medlemsbase og indtægter. Et af de mest vitale elementer at overveje er kvaliteten af ​​dine træningshåndklæder, du får fra en pålidelig håndklædeproducent USA.
Betydningen af ​​træningshåndklæder
Dit fitnesscenter burde have nok premium træningshåndklæder. Håndklæder er en vigtig del af gymnastiksalen. Overvej hvor meget sved et fælles gymnastikmedlem producerer efter en anstrengende træning på din facilitet. Mange gymnastikskrigere bruger ikke sved-wicking armbånd eller pandebånd. Snarere tørrer sved på deres træningstøj, skjorter eller shorts.
Der er forskellige fordele ved at tilbyde rene og bløde håndklæder til medlemmerne. En betydelig fordel er, at de vil mange sandsynligvis rengøre enheder og udstyr efter at have brugt dem. Vil du ikke levere håndklæder gratis? Overvej at købe premium håndklæder til at videresælge i dit fitnesscenter.
Håndklæder hjælper med at holde bakterier i skak
Bakterier kan findes i hvert motionscenter. Premium håndklæder på den anden side kan hjælpe med at reducere deres spredning. Sved og bakterier er mindre tilbøjelige til at nå medlemmers hænder, hvis de bruger håndklæder til at rense deres kroppe og ansigter. Bakterier overføres for det meste gennem hænderne.
Endvidere burde gymnastikhåndklæder være let tilgængelige i omklædningsrum og saunaer. Koliformer, bakterier, mikrofungi og endda e.coli blomstrer i disse miljøer. Opmuntr dine medlemmer til at bruge håndklæder, brusende sandaler og andre hygiejne trin for at mindske deres eksponering for bakterier og andre uønskede typer snavs.
Håndklæder til ekstra sikkerhed
Vælg gymnastikhåndklæder, der er bløde, men alligevel holdbare nok til at fungere som en barriere. Dette fungerer som en barriere mellem træningsudstyret og deltagernes mave, bund og ryg. Håndklæder er i nogle tilfælde placeret på træningsudstyr af fitnessentusiaster som et ekstra lag af support og beskyttelse. Brug af en håndklædbarriere kan også hjælpe med at holde bakterier i skak.
Absorption af fugt
De håndklæder, du bruger til dit fitnesscenter, burde let kunne absorbere fugt. Håndklæder har løkker i vævningen af ​​kluden. Sved og vand kan optages gennem disse sløjfer. Et håndklæde med adskillige sløjfer vil være meget holdbare og absorberende. Håndklæder, der har ældet og/eller blevet trist, vil ikke absorbere væsker effektivt. Træningshåndklæder behøver på den anden side ikke at være så absorberende som et konventionelt badehåndklæde i fuld størrelse.
Medlemmer, der har fugtabsorberende håndklæder på hånden, kan tørre sved fra deres bryn og fortsætte deres anstrengende aktivitet. At tilbyde træningshåndklæder er meget mere end bare et godt touch. Det kan forbedre træningsoplevelsen og øge medlemsopbevaring. Vælg håndklæder, der er absorberende nok til at holde medlemmerne tørre under træning, men ikke så tykke, at bakterier kan akkumuleres.
Virksomhedsejere, skal du tale med en af ​​de mest populære fitness -tøjproducenter, hvis du vil købe engros træningshåndklæder. Anmod om et tilbud fra supportteamet, og placer dine bulkordrer i overensstemmelse hermed.
Lydversion: Klik her
Tags:
Tilpasset fitness tøj
Fitness tøj
Producenter af fitness tøj
Fitness tøj engros
Fitness tøj engrosdistributører
Håndklædeproducent USA
Engros fitness tøj

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Torsdagens arbejdstøjsrapport: Dream Pant

Irans fodboldlandshold Trøje Vores daglige arbejdstøjsrapporter antyder et stykke arbejdsmæssigt passende tøj i en række priser.
Den evige drømmebukser er en traditionel af en grund. Det er lavet af et blødt, dobbeltstrikket stof, Watford FC Trøje der føles hyggeligt, men ser poleret ud. Plus, det har en elastisk talje i dage, hvor knapper såvel som lynlåse bare er for meget at håndtere. (Vi har alle været der, ikke?)
Bukserne er $ 88 på Everlane såvel som kommer i størrelser XXS – 4XL. De kommer ligeledes i fem andre farver, skønt ikke alle af dem har den fulde størrelse rækkevidde.

Dette indlæg inkluderer tilknyttede links såvel som Corporette® kan gøre provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
Arbejdstøj Salg af note for 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, op til 70% rabat!
Neiman Marcus – Sale er til salg, op til 75% rabat!
Net-A-Porter-7000+ nye linjer tilføjet, op til 80% rabat!
Nordstrom – 7.000 nye markdowns for kvinder
Lo & Sons – op til 50% rabat!
Af Mercer – Salg af opbevaringsfacilitet: Op til 60% rabat
Loft: Sommerafstand: Op til 70% rabat Kashima Antlers Trøje på regelmæssige priser
J.Crew-$ 75 denim & meget mere slid-nu-stilarter
J.Crew Factory-$ 40- $ 60 rabat på alt; $ 10 rabat hver $ 50, du bruger

Andet salg af note:
Buffy-Back-to-School Savings: Op til 15% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Spar op til 40% rabat på varer i sidste chance
Foryngelse – Salg af stue: Op til 30% rabat (læsere elsker deres belysning)

Forskelle mellem bodycons, maxis og A-linjer, som enhver kvinde skal vide om!

Forskelle mellem bodycons, maxis og A-linjer, som enhver kvinde skal vide om!
02/03/2022, postet af Alanic Global

Så kvinder, hvordan planlægger du at se på dine tredive, når verden er ved dine fødder, der skal udforskes og opleves? Du skal helt sikkert forestille dig dig selv i en højklasses og sofistikeret kjole med et dyre par solbriller og hæle for at stirre på i timevis. Dit tilbehør skal være glistende med succes og stil. Nu, kom tilbage til virkeligheden, så du måske en kjole, men hvilken slags kjole var den? Var det behageligt? Var det moderigtigt nok til at passe til dine standarder? Eller var det noget så vigtigt, at du kan vandre på om dets detaljer i timevis på en strækning? Det være sig noget, det er vigtigt at kende de grundlæggende forskelle mellem det tøj, vi bærer nu, og stræber efter at bære i fremtiden.
Det er ikke nødvendigt at vige sig væk fra aspektet af, hvad der ville passe til hvem, hvilken kjole ville forbedre, hvilken slags figur, og hvilke nuancer at købe til hvilken lejlighed, holde de grundlæggende til side- det er designskæret af kjoler. Det er det, der gør hver af dem så unikke og fejlfri. Det er unødvendigt at sige, at kvinders tøj er en del af branchen, der er den mest udforskede, turde om og spændende. Der er adskillige modeideer hver nye sæson, og kudos til producenterne, producenterne og de kreative kunstnere, der gør mode så let og tilgængeligt for alle. Beklædningsindustrien tror ikke på forskelsbehandling af, hvad der skal bæres af hvem, ja der er prisfaktorer, men en af ​​de mest respekterede engrosbeklædningsleverandører tilbyder dig utrolige tilbud til en meget lommevenlig pris. Så hvis du leder efter engrosbeklædningsdistributører til at bestille en bulkforsendelse af tøj til at genoplive hylderne i din butik eller tilføje listen over produkter til privat mærkning, kan du tjekke kataloget for at vide mere! Læs videre til denne blog for at få mere berigende indsigt.
Hvad ligger mellem linjerne?
1. Bodycons-Dette er de kjoler, der forbliver monteret på din nøjagtige kropsstatus, og derved fremhæver dine kurver og giver dig det sexede look, som du ville ønske at tage på til en avanceret fest. Det er ikke kun formen på kjolen, hvad der gør det på denne måde er materialet i tøj. Tøjmaterialerne, der bruges til at fremstille bodycons, er generelt meget behagelige og lette at bære. De fås i højhals såvel som lave snit, fuld kropslængde eller til knæene. Afhængig af hvad du vil have på, eller hvad du tror ville passe dig, kan du gå videre for at prøve det en gang!
2. Maxi -kjoler – det være sig de ophængte maxi -kjoler eller halterhalsen, de halve ærmer eller de fulde ærmer, maxi kjoler er super behagelige at bære i alle sæsoner, bære en frakke i vinteren, og du kan gøre uden dem i vinteren. Men det være sig nogen form for en fest som en strandfest eller en terrassefest, en maxi -kjole kan imponere alle dem, der er omkring dig. Husk, at Sky er grænsen. Maxi-kjoler fås i tre længder-mini, Midi og Maxi. Som navnene antyder, ender den første over knæene, den anden ender på knæene og nedenfor, og den sidste falder til ankelen.
3. A-line kjoler-sandsynligvis den mest almindelige kjole, der er skåret i branchen, men ikke desto mindre er de meget sexede og stilfulde selv nu. De er som de stedsegrønne i branchen, der vil fortsætte i aldre og videre. Flams af A-linjekjoler giver rigelig rækkevidde af fri bevægelighed, samtidig med at nok varmeudveksling kan forekomme, hvilket får dig til at føle dig komfortabel og let. Fra faste farver til komplekse sublimerede trykte, er disse kjoler meget lette at finde og bære, men er også unikke på deres egne måder. Det er et must at have mindst en A-linje i dit skab, sørg for at tilføje det til indkøbslisten, hvis du ikke allerede har gjort det!
Det, der betyder mest, er den indsats, du lægger på at forstå, hvad du vil, og hvad dit udseende kræver. Ikke underligt at være en fashionista har brug for meget tålmodighed, forsøg og fejl, succeser og fiaskoer. I alt giver de anledning til en fornemmelse, der er uovervindelig i kreativitet og skarp som en nål. Hvis du tjekker samlingen af ​​produkter fra en af ​​de bedst bedømte engrosbeklædningsleverandører Australien, bliver du sprængt og taler i det mindste. Se efter den kjole, der afspejler din personlighed og hjælper dig i dine aktiviteter uden at være en hindring for det samme. Tag også hensyn til formålet med at bære disse kjoler, og bemærk også kombinationen af ​​farver, så du kan lære af din oplevelse produktivt. Placer din bulkordre nu til en meget lav pris- skynd dig!
Lydversion: Klik her
Tags:
Bedste engrosbeklædning
Bulk tøjdistributører
Leverandører af bulk engros tøj
tøjdistributører
Tøjdistributører engros
Fitness tøjproducenter Australien
Engros tøj Australien
Engros cLothing distributører
Engrosbeklædningsleverandører
Engros tøjleverandører Australien

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Fejr den 5. november-Teefury’s Guy Fawkes Tee Shirts

Teefury’s Guy Fawkes T-shirt til kun 11 $
Husk, husk den 5. november er citatet, der rimer i dag i vores hoveder. Dette digt blev oprindeligt produceret i 1605 i Fantastic Britain under navnet Guy Fawkes Night. Guy Fawkes Night, der ønskede at ødelægge Lords (nu Parlamentet), og tage navnet fra den fyr, der ønskede at ødelægge Lords (nu parlament). Siden filmen V for Vendetta blev sendt, er denne specifikke dag endt med at blive mere såvel som mere fremtrædende. Den 5. november markerer sandheden om, at regeringerne skal være bange for deres folk, ikke den anden metode omkring.
I dag fejrer vi mere end 10 år, siden vi har set Vendetta i aktion med Natalie Portman såvel som Hugo Weaving som primære karakterer i filmen. Som et tegn på vores påskønnelse foreslår jeg, at du ser på denne bemærkelsesværdige tee -shirts -stil, der tilbydes af Teefury. Denne begrænsede udgave billige tee -shirts får dig til at hoppe i filmen såvel som at være en del af handlingen. Desuden kan du gøre det ved kun at betale 11 $. Nedenfor kan du se en online billedtekst, du har 19 timer på at få en utrolig tee -shirts -stil, der hjælper dig for evigt med at huske denne mindedag.

Stilen til Guy Fawkes tee -skjorter er enkel med en direkte anbefaling til filmen V for Vendetta, derfor til den ønskede karakter af anonym. Viser hans aftale med en sort baggrund med røde former, stilen er perfekt til dem, der ønsker at holde en tee -souvenir af denne specielle dag.

0/5 (0 anmeldelser)