Danny’s Hero Designs

Hvis du har Super Hero -virus eller er skør over tegneserier generelt, er der en kur mod dig. Hans navn er Danny Haas, og han har en interessant samling af designs på Society6 til mulige heltesign, som vi anbefaler. Han indeholder også andre eventyrfigurer, men virker fokuseret på figurer, der er meget populære i øjeblikket takket være et stort antal film, der fremmer klassikerne i tegneserie -genren. Farven på designene giver dig en følelse af gamle filmplakater, som tydeligt afslører hans svaghed for begyndelsen af 7. kunst, biografen.
Han er en selvproklafter nørd, han er bredt populær på Tumblr og viser dig et førstehåndseksempel på hans popularitet. Vær så god:
Yodastarkstar Wars Empire Strikes tilbage 30 -års jubilæumtrejoparkerlogankentrobinthe Hulk

0/5 (0 anmeldelser)

P & co t-shirt salg indtil 26. maj

Grib en af disse babyer fra P & CO til en speciel pris-20% rabat på alle stilarter indtil midnat, 26. maj.
Brug bare kode “forår” ved kassen så godt som du er god til at gå. Stilen er ret let med stil, de fungerer signaturdesignene repræsenteret af Ricky Hall. Nogle af dem har endda en karakter, som sandsynligvis er beregnet til at vise ham med et skæg. Hvis du kan lide minimalistiske T-shirt-design, er P & CO T-shirt-mærket for dig.
P & co t-shirt salgsprodukter, som vi elsker:
Se Sharpclark & Timmmsa bange tinglick Ricks
0/5 (0 anmeldelser)

Cool T tee -shirt#15

Det forfærdelige naturværk og hvordan tingene skal være at holde en balance er forbi på Goodjoe. De har. Great designs, som jeg personligt nyder. Ren og legende!
Cool T-shirt #15ZP8497586RQ

0/5 (0 anmeldelser)

Fringe

Fotografi af Melanie Riccardi

Jakke: BCBG | Skørt: Banana Republic (gammel, men lignende her og her) | Tank: Club Monaco (lignende her) | Sko: Saint Laurent (lignende her)

< >

Frynser. Frynser. Frynser. Dens allestedsnærværende denne sæson overgås kun af dens rene. pragt. Med andre ord, jeg er fan.

Det er dog ikke en særlig arbejdsvenlig tilbehør. Tidligere inkorporerede jeg tendensen med en kantet silkebluse i dette indlæg, men kæmpede for at finde meget andet, der mødte det kontor-passende mærke. Derefter skiltes skyerne, og denne pragtfulde blazer skete. Jeg bar det i dag med et let khaki -blyantskørt og elfenben camisole for at lade jakken tale, men jeg kunne også se den parret rigtig godt med sort, rødme, hvid eller endda grå – hvor mulighederne!

Hvis du er så stor fan af denne stribede Jacquard, kan du måske tjekke mini nederdelversionen her. Ikke så meget en mulighed for arbejde, men meget en mulighed for sommeraftener og weekender, med benene (ingen ordspil beregnet) til at tage dig godt ind i efteråret.

P.S. Nordstrom-jubilæumssalget er nu åbent for ikke-kortholdere! Hvis du ikke har tjekket det ud, kan du læse mine salgsvalg her!