Fantastiske måder at gøre leggings til en behagelig forårstøj

spektakulære måder at gøre leggings til et behageligt forårstøj
24/04/2018, postet af Alanic Global
Alle damer burde have en følelse af taknemmelighed til den, der udviklede leggings. Det er sandsynligt, at det mest behagelige tøj i en kvindes garderobe, leggings er forbi de kontroversielle tider, med et par (irriterende) mennesker, der betegner disse, var stødende. Du kan enten elske leggings eller absolut hader det fra bunden af ​​dit hjerte, men der kan ikke være nogen anden erstatning for det.

Nu er der forskellige måder at fremvise et tøj, der består af leggings, men når man husker, at det er forår og vejrets uforudsigelighed, er komfort et vigtigt aspekt at overveje. Således er det at sammensætte ensembler, der er æstetisk tiltalende og funktionalitet komfortable, her er et par forslag.

En militær grøn solid knap ned kastet over en solid hvid tee kombineret med et par sorte leggings er ideel til en afslappet samling. Et tørklæde og et par knælængde støvler er alt hvad du behøver for at være meget behagelig og stilfuld.

Et par engros fitness-leggings, der kommer i en let pasform, og neutral skygge kan samles med en let grafisk t-shirt og et par sneakers, hvis du har masser af at løbe rundt at gøre. Komfortabel, men alligevel smart, dette ensemble holder dig kølig og glad.

Udskift knappen ned med en lang cardigan (sørg for, at strikstøjen er tynd og tillader luftcirkulation) til en social samling om aftenen. Mist tørklædet og tilsæt lidt farve til ensemblet ved at ændre den hvide tee til enhver Feyenoord Trøje subtil fast skygge som grå.

Intet kan slå et par glitrende leggings, der udelukkende er tilgængelige med engrosproducenter af fitness -leggings. Et blåt skimmerpar samarbejdede med en hvid afgrødetop, og et tykt halsstykke er alt hvad du behøver for at pynte dig til en forårsfest. Et skuldertræk i en kontrasterende Villarreal CF Trøje nuance kan også tilføje en dejlig fascination til påklædningen.

Vælg et par leggings med abstrakte geometriske tryk, og hold det med en solid hvid fuld-ærme T-shirt. Brug et strikket tørklæde til at skabe noget drama. Fuldfør ensemblet med et par solbrune støvler i knælængden.

Et helt sort outfit er fail-bevis, uanset sæsonen. Et par sorte leggings, en sort tank top, en sort / hvid flanel-t-shirt og et par sorte pumper vil gøre dig klar til en afslappet arbejdsdag. Brug beskedent tilbehør som et vedhæng eller øreringe for at øge appellen til påklædningen.

Strømlinet ved at afbalancere både funktion og mode, vil disse ensembler gøre foråret lidt bedre denne gang. De anerkendte fitness Sanfrecce Hiroshima Trøje -leggingsudbydere har en bred vifte af versioner, der vises i beholdningen. Det være sig et lyst par eller et subtilt stykke, samlingen har det, der supplerer kvindernes præference.

Detailhandlere, der er interesseret i at foretage et bulkkøb, kan registrere sig hos producenten for at foretage et bulkkøb til nedsat pris.

Tags:
fitness leggings
Fitness leggings leverandører
Fitness leggings engros
Engros fitness leggings

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Websted URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Tre bedste tøj til kvinder for hver sæson!

Tre bedste tøj til kvinder for hver sæson!
07/12/2021, postet af Alanic Global

Sig, at du er en sweatshirt -elsker. Kan du bære dem om somre? Nix. Tilsvarende skal du sige, at du er en fleece -fan. Kan du bære derefter i monsun -sæsonen? Nix.
Der er visse slags tøj, især skabt, der passer til vejret. Spor tilbage til de gamle tider, husk, at tøj blev lavet for at sikre kroppen fra det skiftende klima. Et andet afhængigt aspekt er, at geografisk set alle steder rundt om i verden ikke har de samme klimatiske forhold. Derfor varieres klædestilen fra sted til sted. Derfor er det meget vigtigt at have ordentlig idé om, hvilket tøj du har brug for, fordi vi er mennesker, og ikke kan overleve længe, ​​hvis vi går imod politikkerne i Moder Natur. Mens nogle steder har brug for indbyggerne til at bære turbaner, mens nogle steder kræver brugen af ​​snecaps. En af de bedste bulk -engrosbeklædningsleverandører sørger for, at du får alt det, du har brug for ét sted. Det handler ikke kun om årstiderne, min ven, denne blog fortæller dig, hvilken slags tøj der passer til forskellige vejrforhold og bogstaveligt talt aldrig er ude af stil.
Det er tid til at undersøge og stoppe med at vandre rundt
Den stedsegrønne facade af følgende tøj skal minde dig om dit drømmeskab (hvis du ikke har erhvervet den ønskede samling af tøj). Hvis du allerede har oprettet en, skal du være virkelig stolt. Så bare tjek listen endnu en gang!
Til somre
Søde somre beder om lette og blæsende tøj for at slå varmen. Husk disse, mens du går ud for en udflugt i ækvatorregionen! Nogle af dem er-
Afgrøde toppe – Disse lette toppe giver plads nok til, at kroppen indånder frit. Par dem sammen med denimshorts eller mini-nederdele for at få et komplet look. Du kan bære sneakers eller afslappede hæle sammen med dette tøj.
Fra Carry Tops – Sommerudseendet er temmelig let at bære. Bare få en slukket bæretop og brug den sammen med et par tynde jeans. Bang Belgiens fodboldlandshold Trøje på! Du er en fashionista! temmelig grundlæggende du ser. Selv enkeltfarvede tees kan rocke dig r se ud, hvis du lægger den op med en funky tee -shirt eller skulder.
Sommerkjoler – Disse lette at bære, komfortable kjoler er et behov for somrene. Forestil dig at sidde i en hvidvinværft, iført en stråhue og nippe til noget rødvin. Fokuser nu på den smukke kjole, du har på, ja. Du skal få den kjole.

Til monsuner
Monsuner er en tid, hvor temperaturen er fugtig, men alligevel varm. På dage er det lidt blæsende, du føler dig måske lidt kølig. Så her er dit bedste slid, der kan være behageligt i begge scenarier-
Fuld ærme tee -skjorter – Frynsegoder ved at bære en fuld ærmet tee -shirt er, Australiens fodboldlandshold Trøje at du kan rulle ærmerne op, hvis du føler dig kold. Tee -skjorter af enhver art ville gå godt med jeans eller bukser, selvom de pas på farvepaletten, før du vælger andre bukser til at vælge den. Vær venlig ikke at bære støvler ud i regntiden, det vil bare forkæle det.
Blussede nederdele med strømper – Bær en trendy og sofistikeret Argentinas fodboldlandshold Trøje top, spæk den inde i nederdelen. Bær strømierne og en blazer for at tilføje det sidste touch til tøjet. Du kan bære dette tøj med dit foretrukne fodtøj, selvom du undgår noget fladt.
Lange frakker – nu om dagen har vandafvisende frakker optrådt på markedet. Du kan bære dette over et grundlæggende par jeans og top. Glem ikke at bære et par keglehæl med dette look!

Glem dog ikke at bære din paraply og din regnfrakke!
Til vintre
Vinter kan være hårde, så forbered dig godt på det! Træk alle dine komfortable trøjer ud og uldne vidundere og gear op for at møde sneen!
Fleece Tee Shirts – Fleece er et materiale, der kan levere optimal varme i tider med kulde. Det kommer normalt i kontrol eller sort og en anden farve, for det meste rød, grøn, brun eller blå. De er utroligt behagelige og utroligt åndelige.
Pelsjakker – Hvad kan imødegå de frysende vindkast, der får ryggen til at ryste andet end pelsfrakker. De er så varme, at du kan bære derefter over en tee -skjorte under smeltningen af ​​sne. De sikrer dig mod vind, ekstreme klima og hjælper med at bevare kropsvarmen. Hit det op med høje støvler!
Uld cardigans eller lange trøjer – disse tøj har et meget elegant og sofistikeret look. Bær disse over et par uldbukser og fleece tee i fuld ærme for at imødegå kulderystelser. De kommer i forskellige farver og design, så du kan aldrig kede dig af disse!

Til efteråret
Sæsonen med efteråret er en slags mellemstadium mellem vinteren og foråret. Derfor gør vejrets forbigående det meget svært at holde sig til bestemte kategorier og tøjstil. Derfor kræver dette klima en blandet måde, der åbner en mulighed for flere modekreationer. F.eks. Parring af afgrøde toppe med lange frakker og fleece tee -skjorter med denimshorts! Så brug hvad der passer dig og får dig til at føle dig godt tilpas! Dette er en zone uden restriktion! God fornøjelse!
KATALOGDownload – Få 40% rabat på engros
Lydversion: Klik her
Tags:
Bedste engrosbeklædning
Leverandører af bulk engros tøj
Bulk engros tøjleverandører i Oregon
Herre engrosbeklædningsleverandører i Texas
trendy engrosbeklædning
Engrosbeklædning
Engrosbeklædningsleverandører
Engros tøjleverandører USA

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Jakten: fit og blusse kjoler

sikker, vi ved alle, hvilke grundlæggende professionelle kvinder er beregnet til at have i deres skabe, men hvis Englands fodboldlandshold Trøje du får en for første gang eller udskifter en, du har båret i jorden , det kan være en smerte at finde nøjagtigt den ideelle inkarnation i butikkerne. I “The Hunt” søger vi på butikkerne efter en grundlæggende vare, som enhver kvinde skal have.
Jeg observerede for et par uger siden, at læserne ville have en jagt på pasform og flare kjoler, så jeg troede, vi ville runde nogle op i dag! (Opdatering: Tjek vores 2015-roundup af pasform og flare kjoler til arbejde her.) Jeg betragter normalt en “pasform og blusse” kjole som en, der er monteret fra taljen op, men A-linje/væske/flouncy/fuld fra Taljen ned. (Interessant nok dukker en hurtig Google til “What Is Fit and Flare” masser af brudekjole -resultater.)
Jeg tænker normalt på udseendet som mindre “klassisk arbejde” end en kjole, fordi det har en tendens til at være populær en sæson og forsvinde næsten helt den næste – så, ligesom det flouncy nederdel, hvis du kan lide denne stil på din kropstype, dette er en fantastisk tid at fylde op.
Stilen beskrives typisk som “kurve kramning” og med ord Bologna FC 1909 Trøje som “flirtende!” Hvilket får det til at virke som om det er mindre arbejdsmæssigt passende, men jeg tror, at alle de visualiserede kjoler er absolut arbejdsmæssige for selv de mest konservative kontorer. Naturligvis kan du nyde din nederdellængde og din størrelse, men det er sandt for alt med arbejdstøj. En frynsegode med denne stil: Der er masser af budgetmuligheder – næsten alle mine valg er under $ 100!
Læsere, har du fået nogen fantastisk pasform og blusse kjoler for nylig? Hvad definerer en fantastisk pasform og flare kjole til dig?

Mens der er meget begrænsede størrelser af denne sorte polka dot boxpleat kjole på Dorothy Perkins tilbage, frygter aldrig: DP har masser af stilarter af pasform og blusse kjoler, fra Boxpleat kjoler (som afbildet) til Bardot kjoler (som alle ser ud til at have en Meget bredere halsudskæring, der indeholder clavicle) til skaterkjoler og mere. Denne særlige kjole stod ud for mig, fordi mønsteret er sjovt, længden visualiseres på modellen er fantastisk (det er 90 cm, eller ca. 35,5 ″) og – Hiyo! – Det er markeret til $ 17. Brug kode dpship50 for at få gratis konventionel forsendelse på ordrer over $ 50. Black Spot BoxPleat kjole
Den begrænsede har haft en version af en skater kjole i flere sæsoner nu. (Jeg kunne ikke finde en god definition af, hvad en skaterkjole er, men jeg tænker altid på det som en undergruppe af FNF -kjolen – normalt lavet af et trøje stof, uden andre udsmykninger eller dekoration, og typisk lidt på F Kort side.) Den visualiserede ærmeløse version ser godt ud, fås i fire farver, størrelser XS-XL i regulære og petites og er markeret fra $ 59,95 til $ 35,97. En anden mulighed: Denne hættehylster, højhalset pasform og flare kjole er tilgængelig I meget begrænsede størrelser og farver, men har store sømdetaljer på fronten (og desværre en eksponeret lynlås i ryggen). På billedet: ærmeløs skater kjole
Som påpeget ovenfor er der af en eller anden grund et væld af fantastiske budgetmuligheder for denne stil, og 18:00 har et væld af mærker, der allerede ACF Fiorentina Trøje er økonomiske (Eliza J, Donna Ricco, Muse) markeret yderligere. Jeg kan især godt lide nøglehullet på denne Eliza J -kjole – det gør den høje halsudskæring så meget mere bærbar. Stoffet er beskrevet i salgsfremmende kopi som “blonder”, men for mig ligner det meget mere som en sommertid bomuld/nylonblanding. Jeg ville bære den med en krympet blazer og et mat bælte til arbejde. Det var $ 89, men er i øjeblikket markeret til $ 39,99 kl. 18.com. Cap Sleeve Keyhole Tie Fit & Flare Dress
Eshakti bruger masser af pasform og blusse kjoler – og fordi du kan tilpasse målingerne, ærmerne, hæmlængden og typisk halsudskæringen, kan dette være en fantastisk mulighed for kvinder, der har svært ved at finde fit og blusse kjoler ud af stativet. Jeg kan godt lide denne Cotton Pinstriped -mulighed – det er Maker vaskbare, har lommer og ser sjovt ud og anderledes, men stadig professionelt. Det er $ 64,95, men tag 30% rabat på sitwide. Split Neck Cotton Stripe kjole
Se, ærmer! Jeg kan godt lide den subtile struktur til denne osmanniske strik, og mens kjolen passer lidt kort på modellen, ville jeg gætte 38 ″ ville være fint for mange kvinder under 5’6 ″. Donna Ricco har masser af fantastiske kjoler i denne stil; Denne er $ 118 på Nordstrom. Ottomansk tekstureret fit & flare kjole
Der er så masser af økonomiske muligheder i denne kategori, at jeg ikke er sikker på, at man har brug for at gå til en mere avanceret version, men jeg kan godt lide Crispness til denne marineblå pasform og flare kjole fra Hugo Boss. Det er $ 385 på Nordstrom.Enother Prey Option, som jeg elsker: denne twill -kjole fra Classiques Entier for $ 298, selvom den “udskårne bodice” kan bryde dette bud på arbejdstøj: vis aldrig dine bh -stropper. På billedet: “Hilja” Fit og Flare Dress

Kan du lide denne funktion? Tjek andre nylige rater!

Kaffepause: GO-TO-GLAMOUR WRIDTLE

Jeweled Print er måske ikke dit yndlingsdesign, men jeg synes, at denne håndlist er utrolig, især hvis du som mig har en tendens til at skifte poser ofte ved at have en pose System i din pung. Denne er på den store side (11 x 1 x 8), hvilket får mig til at tro, at det ville være dejligt for folk, der bytter mellem tasker, bleposer … pokker, endda bådposer. Som med tegnebøger kan jeg godt lide, at denne er farverig, så du kan finde den hurtigt og nemt. Det var $ 35, men er nu markeret til $ 20.29 kl. 18.00. Ni West Go-to-Glamour Wristlet
Dette indlæg inkluderer tilknyttede links og Corporette® kan tjene provision til køb foretaget gennem links i dette indlæg. For meget flere detaljer se her. Mange tak for din støtte!
Vi er en deltager i Amazon Services LLC Associates -programmet, et tilknyttet reklameprogram udviklet til at tilbyde VfL Wolfsburg Trøje et indebærer for os at tjene gebyrer ved at linke til Amazon.com og tilknyttede websteder.
Arbejdstøj Salg af note for 9.23.22 (vores favoritter med fed!):
Ann Taylor – 30% rabat på dit køb (ekskluderinger gælder).
Amour Mexicos fodboldlandshold Trøje Vert – End of Season Sale, op til 50% rabat (fantastisk til silkebluser og miljøvenlige tøj).
Banana Republic-Semi-årlige venner og familiebegivenhed, 40% rabat på dit køb i fuld pris!
Banana Republic Factory-halvårlige venner og familiebegivenhed, 50% rabat på køb!
J.Crew – Ekstra 30% rabat på salgsstilarter
J.Crew Factory – op til 50% rabat på alt; Alle jeans $ 49,95; Ekstra 15% rabat på toppe, t-shirts og sko
Loft – 50% rabat på alt og helt gratis forsendelse!
M.M. Lafleur – Spar op til 80%
Neiman Marcus – Sidste opkaldssalg, op til 75% rabat!
Nordstrom – Sommersalg er på! Spar op til 60% gennem 9/12
Saks Fifth Avenue Wolverhampton Wanderers Trøje – Designer Sale, op til 70% rabat!
Victoria’s Secret-Spar 40-70% på 1000s salgsstilarter

Andet salg af note:
Buffy – op til 35% rabat på deres strøelse
Faldskærm-Spar op til 40% rabat på varer i sidste chance

Nogle af vores nyeste meddelelser her på Corporette …
12 lette opdateringer til kontoret

Lette måder at huske at tage dine medicin

Hvad skal man købe til arbejde på Ann Taylor

Hvad er dine yndlings -tv -shows til inspiration til arbejdstøj?

Store Apple -genveje til at hjælpe dig på arbejde

Stilfulde arbejdsposer: Jean fra Extra Petite deler sine favoritter!

På jagt efter trendy arbejdsposer? Vi har talt om de bedste arbejde totes til kvinder, de bedste SL Benfica Trøje arbejdsposer, bedste totalposer og professionelle totalposer, tasker til sommerassocierede, interview totes, kufferter til overnatningsture, og hvor meget vi ender med at bruge på dem alle . I dagens gæstepost bringer Jean fra Extra Petite dig en roundup af trendy arbejdsposer, lige fra sit eget skab. Ud over petite-fokuseret mode indeholder Jean’s blog arbejdstøj og tilbehøranmeldelser på tværs af forskellige størrelser. Jean var venlig nok til at bidrage med et godt gæstepost om passer til ændringer under min sidste barselsorlov – velkommen tilbage, Jean! – Kat.
Hej Corporette -læsere! Jeg træder ind for Kat i dag for at chatte om arbejdsmæssige håndtasker, der passer til mindst en bærbar Brasiliens fodboldlandshold Trøje computer og nogle dokumenter. Jeg ved, at vi hver især har forskellige behov og præferencer for materiale, struktur og prisklasse, så jeg har trukket et par stykker fra mit eget skab, der dækker en bred række muligheder!

Opdatering! Vores nyeste foretrukne trendy arbejdsposer
Nogle af vores nyeste favoritter på Corporette inkluderer disse store grundlæggende, trendy arbejdsposer:

Ovenfor er nogle af de bedste værker totes for kvinder: en* / to* / tre / fire* / fem / seks* (ikke forestillet, men også Tumi og Dagne Dover!)* Prøv denne højt vurderede organiseringsindsats med nogle af de mindre Strukturerede tasker …

Jean er mange trendy tasker til arbejde
Først op er mit budgetvalg – det eneste samfund, der er reversibelt “Milan” -tote. Det kommer i sort syntetisk læder, der vender tilbage til fløde, eller et marineblå syntetisk læder, der vender tilbage til en lærred Navy Stripe, og har en aftagelig pose til værdigenstande. Det er den største af mulighederne i dag og kan passe frokost, en bærbar computer, skift af sko og mere. Materialet er meget bøjeligt, og det eneste bemærkelsesværdige ulempe for mig er udsat for syne sømme på den ene side, når den omvendes.
Detailpris: $ 59,95 (kuponer tilgængelige omkring nettet)
Solgt på: Sole Society
Se mit relaterede indlæg.

En anden værdipluk, denne Ann Taylor “Gallery” -tote er en af mine favorit håndtasker til alle tider. Flere kvinder har spurgt, om det er Celine eller en anden designer og er forbløffet over at finde ud af, at det ikke kun er på, men også syntetisk læder. Denne sæson kommer posen i klassisk sort, marineblå eller denne duggende lyserøde “Morning Fog.” Materialet har medium struktur (forbliver stående vs. slouches) og tykkelse, og posen har en indvendig lynlås og en ydre slotlomme.

Detailpris: $ 118 (se efter de hyppige 30 til 40% rabat på promos)
Solgt på: Ann Taylor i butikken og online
Se mit relaterede indlæg.

Kantet til ægte læder og en højere prisklasse er Mansur Gavriel kendt for læderposer af høj kvalitet med minimalistiske linjer og en farverig overraskelse. I øjeblikket kommer toterne i et glat, grøntsagsbrunt læder med enten rå skjule eller glat harpiksovertrukket farveinteriør. Alle tasker har en aftagelig lynlåspose, der også er foret i en kontrastfarve. Bemærk, at taget på dråbe af min lille tote er en tæt pasform over vintersæsonfrakker – jeg har hørt, at de ændrer det til at være længere i efteråret 2014 og tilføje nye læder- og farveindstillinger.
Pris: $ 485 (for lille størrelse) og op
Solgt på: Net-a-Porter, Bergdorf Goodman, Jenny Kayne, Select Theory Stores
Se mit relaterede indlæg.

For dem, der kan lide printposer (som efter min mening ser godt ud, hvis du bærer en masse solide farver), har GoYard Totes mærkets håndmalte chevron-coated lærred med matchende aftagelig pose. Det er den mest lette og bøjelige mulighed sammenlignet med dagens andre sorter, og er også den, jeg bruger det hyppigst uden for arbejdet til at køre ærinder. De laver også en meget mere struktureret, boxier tote -version, som jeg viser på venstre foto til sammenligning.

Pris: $ 1150 (til St. Louis PM / Small i basale farver) og op
Solgt på (kun i butik eller telefonordrer): Barneys, Bergdorf Goodman, Goyard San Francisco
Se mit relaterede indlæg.

I den spredte ende af dagens rækkevidde er Prada Saffiano -toten, der kommer i et bredt udvalg af størrelser og stilarter (åben top, dobbelt lynlåslommer, med eller uden aftagelig tag på stropp osv.). Den, jeg viser, er den medium dobbelt-zip-tote med tag på stropp, som er en meget tæt pasform til en 12 ″ -cross bærbar computer. Jeg har også prøvet den åbne top -tote -stil, der passer meget lettere på en bærbar computer. Mine yndlingsaspekter er den strukturerede form og det saffiano coatede læder, som er lidt meget mere ridse/plet/vandafvisende end almindeligt læder.
Pris: Præcis vist stil er $ 2.350, men der er forskellige mindre eller større muligheder. Kig efter 10% -diske tilmeldingsrabatter på SAKS eller NM’s websteder eller lagdelt gavekortpromos.
Solgt på: Prada og mange avancerede stormagasiner, inklusive Neiman Marcus.
Se mit relaterede indlæg.

Læsere, hvilke er dine foretrukne arbejdsposer og totes? Ejer du nogen af dem, der er forestillet i dag – og hvad er din anmeldelse?

(Er du nysgerrig efter andre roundups af trendy arbejdsposer? Her er de fra 2021, 2018, 2017, 2016, FC Utrecht Trøje 2014, 2014, 2013, 2012, 2011 og 2010).

Råd fra en skilsmisseadvokat: Hvad du burde vide, hvis du overvejer skilsmisse

Vi ser altid masser af stor vejledning i kommentarerne til Corporette (som du kan se ved at gå til vores bedste Threadjacks -side, Frankrigs fodboldlandshold Trøje som vi opdatere regelmæssigt), og den anden dag delte en læser, der er en advokat, en vis fremragende vejledning for folk, der har valgt at få en skilsmisse. Hun blev inspireret til at tilbyde sine forslag efter at have set en anden læsers spørgsmål om emnet.
Læsere, der har gennemgået en skilsmisse, hvilken vejledning ville du dele? Hvad forbløffet dig over processen – positive og/eller negative aspekter? Hvis du har børn, har du forslag til at hjælpe dem gennem processen?
(Bemærk fra Kat: Vi prøver måske at omdanne dette til en serie, hvis der er interesse! Har du ekspertvejledning (af enhver art), som du ønsker, at dine klienter vidste, før de vendte sig mod dig? Klik her for at udfylde Google -formularen ( Her er en PDF, så du kan se det hele først.) Opdatering: Google Form Link Fixed.)
Ansvarsfraskrivelse: De oplysninger, der tilbydes i dette indlæg, udgør ikke og udgør ikke juridisk rådgivning; I stedet er alle oplysninger, indhold og materialer, der er tilgængelige på dette websted, kun til generelle informationsformål. Oplysninger i dette indlæg udgør muligvis ikke den mest ajourførte juridiske eller anden information. Læsere af dette websted burde kontakte deres advokat for at få vejledning med hensyn til ethvert særligt juridisk spørgsmål.
Tips Hvis du overvejer skilsmisse
Her er hvad denne advokatlæser, A, ønsker, at hendes klienter ville gøre:
Dette var hendes tip nummer én: Før du fortæller din ægtefælle, at du overvejer en skilsmisse, skal du tale med en advokat. Forbered en liste over dine aktiver, før du fortæller din ægtefælle, inklusive balance mellem løbende konti.

Foretag ikke nogen store træk, før du taler med en advokat. Læseren delte eksempler på selvhjælp som at låse din ægtefælle ud af huset, tømme fælles konti og tage dine børn eller sende dem ud af staten.
{Relateret: Ændring af dit navn efter skilsmisse}
Vær rimelig over, hvad din skilsmisse vil betyde lovligt – og igen, en anbefalet at tale med en advokat for at hjælpe med dette. Hun skrev, at adskillige af sine kvindelige klienter antager, at de vil være i stand til at holde familien hjem, få primær fysisk forældremyndighed over børnene, undgå at betale underholdsbidrag Canadas fodboldlandshold Trøje eller børnebidrag og/eller tvinge deres ægtefælle til flytning ud og så videre.
Og som du SL Benfica Trøje kan gætte fra hendes vejledning indtil videre, er A’s endelige forslag: Du burde få en advokat.
Vi citerer hende direkte her:
Nu gælder dette bestemt ikke for et par 22-årige uden børn, der deler et hus med en lejekontrakt, der er ved at udløbe. Og det gælder bestemt ikke nogen situation, hvor der foregår misbrug (i hvilket tilfælde bedes du ringe til politiet både for din beskyttelse, og fordi misbrug af beskyldninger, der kommer op for første gang langt ind i en omstridt skilsmisse, kan være problematisk). Men for demografien i dette bestyrelse, medmindre du skal rejse nu for din egen sikkerhed, vær venlig, vær venlig at tale med en advokat først.
{Relateret: Sådan overleves skilsmisse, økonomisk}

Yderligere læsning:
Økonomiske forslag og vejledning til kvinder i en skilsmisse [MassMutual]
5 kritiske trin til at hjælpe kvinder økonomisk med at forberede sig på skilsmisse [Kiplinger]
Spørgsmål og svar: Navigering i det nye landskab af LGBTQ -skilsmisse [UCLA Newsroom]
Jeg er en mor og en skilsmisseadvokat: Her er hvad jeg ønsker, at alle forældre kendte [forældre]
23 af de bedste ikke -fiktion skilsmissebøger til helbredelse, støtte og hjælp [Book Riot]

Læsere, vær venlig at dele: Hvis du er blevet skilt eller gennemgår en skilsmisse nu, hvilken vejledning ville du give til andre læsere? Hvilke lektioner lærte du under processen, og hvilke handlinger var du glad for, at du tog? Eventuelle bøger eller online supportgrupper at anbefale?