Ugentlig nyhedsopdatering

The Cut indeholdt det bedste, en masse on-tema ser på denne uges Met Gala. (Og har du hørt om Marilyn Monroe -kjole kontrovers?)
Strategisten forklarede, hvordan man arbejder op for at bruge stærke retinoider.
BBC -arbejdsliv kiggede på, hvordan omkostningerne ved at komme på arbejde stiger.
CNBC rapporterede, at virksomheder som JPMorgan Chase, Microsoft, SAP, Hilton og EY har startet programmer specifikt til samtale, ansættelse og onboarding neurodiversearbejdere.
Ms. Magazine delte, at Plan C har lanceret en annoncekampagne i NYC -metroer – 250 plakater på engelsk og spansk, der beskriver, hvordan man finder abortpiller og Valencia Trøje får adgang til gratis juridiske henstillinger om at bruge dem.
Wired forklarede, hvordan du fjerner dine personlige oplysninger fra Googles søgeresultater.
I god husholdning talte en kvinde, der blev en enkelt mor ved valg, med andre, der tog den samme beslutning og fremhævede de udfordringer, de står overfor.
New York Times offentliggjorde en op-ed af Pulitzer-prisvindende tidligere højesterets reporter Linda Greenhouse, der ser på de juridiske udtalelser, der ligger til grund for abort, som vi vidste det.
New York Times undersøgte også Rax King’s nye bog, Tacky: Love Letters to the Worst Culture, vi har at tilbyde, som ”gør [s] afdøde aughts virker som det mest livlige, konkrete og ekstatiske øjeblik at sprænge i ungdomsårene i betragtning af det Tid ud af sindet. ”
Ugens latter kommer fra Belladonna, med “Jeg, Villarreal CF Trøje Samuel Alito, er væmmes af denne overtrædelse af mit ideal til privatlivets fred.”

På Corporettemoms for nylig …
Vi kiggede på begrebet “undfangelse, planlægning og udførelse” fra Book Fair Play: En mulighed for at ændre spil, når du har for meget at gøre (og meget mere liv til at leve).
Vi kiggede tilbage på tidligere Corporettemoms -indlæg, inklusive de bedste sippy kopper og de bedste moderskabskjoler til arbejde.
Vi brugte nogle tøj til arbejdende mødre, herunder nogle basale moderskab og vaskbart arbejdstøj.

Gik vi glip af noget? Tilføj dem her, eller send dem til news@corporette.com. tak skal du have! Også: Er du en mor eller mor til at være? Gå ikke glip af denne uges nyhedsopdatering på Corporettemoms.
Føler mig social? Du kan tjekke os ud på Facebook eller Instagram eller gennem Bloglovin, Pinterest eller Argentinas fodboldlandshold Trøje Twitter!

Sergent Tobogo Geeky Boutique-T-shirt-forfremmelse til Tshirt Factory

Sergent Tobogo er en original og Geek T-shirt-butik.
T-shirts er blevet grundigt valgt fra Partners Trade Fair. T-shirts er lavet under gode og venlige forhold. De stilfulde nedskæringer blev specielt oprettet af producenten, der er inspireret af modeller af førende mærker af tøj.
De er af høj kvalitet for at garantere god opførsel i tide. Mændene T-shirts er lavet med 100% bomuld og T-shirts til kvinder er lavet af 95% bomuld og 5% spandex. Stoffet er lidt elastisk, så det passer perfekt til enhver slags krop.
Designerne er skabt af designeren “Leduc”, der elsker den uundgåelige parodi af pop- og nørdekultur. Andre designere bliver snart inviteret. Talrige temaer som film, videospil eller tv -shows har en stor indflydelse.
Besøgende på webstedet opfordres til at give deres syn på de kommende design, der vises på kataloget. I området “Atelier” vises et stort antal tegninger. Alle kan efterlade kommentarer for at hjælpe team-sergenten Tobogo med at vælge fremtidige design, der skal udskrives på T-shirts, og T T-shirts med udvalgte designs vil snart være tilgængelige i butikken.
Der er også en nyhedsfeed på siden “Blog”, der offentliggør skud, information om pop / nørdekulturen og selvfølgelig oplysningerne om det interne liv på webstedet. Det er også muligt at følge mærkets liv fra dets sociale netværk Facebook, Twitter, Google+ eller endda Pinterest. Oplysninger opdateres ofte om de nye modeller og kampagner.
Når vi taler om T-shirt-forfremmelse, kan du Tshirt Factory-besøgende få 15% rabat med koden-15-ingen-limit. Disse T-shirts er trykt ved tre forskellige metoder. Afhængig af de tekniske begrænsninger på tegningen udskrives T-shirts ved skærmudskrivning, overførsel af skærmudskrivning eller stadig flex. Disse metoder og professionelle partnere er grundigt valgt og evalueret i køb for at tilbyde en høj kvalitet i trykning, der ikke vil ændre sig over tid.
Sergent Tobogo Geeky Boutique-T-shirt-forfremmelse til Tshirt Factory

0/5 (0 anmeldelser)

Introduktion af den nye Tshirt Factory Designer Lou Patrick Mackay

New Tshirt Factory Designer Lou Patrick Mackay
For et par af vores besøgende er det tydeligt, at vores blog undertiden er en indebærer at flytte rampelyset på vores side såvel som www.tshirt-factory.com såvel som det kvarter, som vi har bygget omkring det. Vi er ekstremt glade for vores partnerskaber såvel som de designere, der stiller deres stole på os ved at give deres besøgende af høj kvalitet til vores besøgende.
I dag er jeg begejstret over at give dig en vis indsigt i en af ​​vores nyeste illustratørens stil. Hans navn er Lou Patrick Mackay såvel som han kommer fra Phillipines. Han har arbejdet som designer i 6 år såvel som har arbejdet med forskellige klienter over hele verden i praktisk talt 3 år. Lige her er tankerne bag de fantastiske designs:
Oana: Fortæl os meget mere om din kunst såvel som stilbaggrund såvel som hvad der fik dig til at ende med at være designer?
Lou: Mine stilarter er typisk ekstremt omfattende såvel som forskellige, da jeg har en tendens til at blande abstrakt stil såvel som billede på nøjagtigt samme tid. Jeg begynder typisk det med at tro på forskellige ideer, meget skitsering, layout, positionering osv. såvel som derefter konturelene såvel som gode tilbud ved at finpusse, indtil jeg kommer med et ekstremt tydeligt touch såvel, da farvelægningsteknikken kommer ind. Sidste teknik i min stil ville producere en stor del af forskellige skitserende streger som godt som boom! Det er gjort!
Beast Modeoana: Præcis hvordan eller hvornår begyndte du at illustrere på et ekspertniveau?
Lou: Det startede som et tidsfordriv, da jeg var barn, opdagede et par lektioner med min bedstefar, men forventede det aldrig som et fuldtidsarbejde. I løbet af college -dage var det det tidspunkt, hvor jeg begyndte at fokusere på tegning/tegning/maleri. Jeg fik en stor del af stor reaktion fra mine venner såvel som kolleger såvel som accepterede job fra regionale klienter. Da jeg startede, var min allerførste opgave meget mere på webudvikling såvel som programmering, som senere valgte jeg at være en fuldtids grafiker. Såvel som på det tidspunkt begyndte jeg at udføre freelance -værker internationalt såvel som at arbejde lige her på Filippinerne på nøjagtigt samme tid.
Iristhe UntamedEvery -kunstner vil altid fortsætte med at opdage så godt som jeg tror, ​​at der ikke er nogen ekspert inden for kunstområdet.
Oana: Hvor kommer din motivation fra?
Lou: Fra mit miljø, da jeg er omgivet af sådanne fantastiske kunstnere lige her på arbejde såvel som det meste ville komme fra mine lide (husholdning såvel som venner).
Oana: Præcis hvordan ville du forklare din stil?
Lou: Unikt detaljeret. Lol
In-hukommelse: Hvilke værktøjer bruger du? Går du 100% digital, eller er der papir involveret?
Lou: Photoshop, illustratør såvel som den mest essentielle – pen såvel som papir.
Aquabotoana: Er der noget, du især forhindrer at bruge i dine illustrationer?
Lou: Ingen
Oana: Hvad var den sværeste opgave, du nogensinde har arbejdet på?
LOU: Sidste år, 2014, producerede jeg en stil til en album / T-shirt-stilkonkurrence for et band lige her på Filippinerne (Faspitch).
Oana: Kan du navngive et par af dine foretrukne stilarter såvel som hvorfor? (Personlig eller fra andre designere)
Lou:
Sammenkoblet – enkle, unikke, gode tilbud i det

The Watcher – farverige, unikke, gode tilbud

Holdet – ligesom positioneringen såvel som idé om det.

Hostoana: Enhver form for grafiske designere, du beundrer?
Lou: Alle af dem
Oana: Enhver form for vejledning for nogen, der lige er startet som illustratør/grafisk designer?
Lou: Fortsæt med at øve. Fortsæt med at øve. Fortsæt med at øve. Stop ikke.
Tak gør meget for tiden, Lou såvel som for et ekstremt støjråd!
Så fyre, hvad synes du? Fortæl os dine meninger om Lou’s stilarter i kommentarerne og vis os dine foretrukne designere!

0/5 (0 anmeldelser)

15 Helt gratis musikvektorer

designere elsker freebies, der gør livet enklere og hjælper dem med at skabe arbejde af højere kvalitet. Helt gratis vektorer er nyttige, helt gratis vektorpakker endnu mere. Heldigvis er der masser af talentfulde grafiske designere, der er parate til at give væk deres arbejde for at gavne resten af ​​os.
Hvis du planlægger en fest, skal du beslutte lokalet, lave en invitationsliste og designe en flyer eller plakat. Kunstværket til at promovere dit parti burde være, så dine venner og andre partidyr taler om det i uger. Her kan du downloade nogle fantastiske natteliv og musikvektorer som en start på dit layout og grafik.
Gratis musikvektorer Download her!
Musikvektorer15 Helt gratis musik Helt gratis vektorsdownload her!
15 Helt gratis musik Helt gratis vektorer15 Helt gratis musik Helt gratis vektorer15 Helt gratis musik Helt gratis vektorer15 Helt gratis musik Helt gratis vektorer15 Helt gratis musik Helt gratis vektorer Download her!
Gratis musikvektorfree musikvektorfri musikvektordopload her!
Gratis musikvektorfree musikvektorfree musikvektorfree musikvektordopload her!

0/5 (0 anmeldelser)

ICONS-BIGHEADS 80’s Edition on T-Shirts, et Kickstarter-job

Paul Maurice, er en grafisk designer såvel som Illustrator, med en enorm lidenskab for 80’ers film, 80’ers animation samt 80’ers videospilikoner. Ligesom for dette årti integreret med entusiasmen for kunst såvel som stil førte ham til at producere en utrolig ny tee -skjorter variation med mine fremtrædende karakterikoner.
ICONS – Bigheads 80’s udgave er den allerførste rate med planer om at overholde 80’erne tegneserier og 80’erne vanskelige fyre. Dette vil alle hvile i succes med den allerførste rate.
Her er de allerførste 3 tegn i serien med T-shirts:
‘Buster’Sensei’five’each tee shirts -stil ville have mellemstore og store størrelser. Tee -skjorter vil være tunge Gildan såvel som trykt store såvel som til en høj kvalitet. Flere størrelser vil blive tilbudt afhængigt af projektets succes.
Så han har brug for din hjælp til at udføre sin vision for jobbet såvel som helt åben en på internetbutikken for at gøre dette såvel som alle fremtidige kreationer, der tilbydes jer alle. Se overhovedet fordelene såvel som mål her.

0/5 (0 anmeldelser)

Elleve tøjsalg 20% rabat

Eleven tøjsalg
Gæt hvad ! Salget af elleve tøj er startet!
Det er aldrig så sent at overholde dine drømme. Det er aldrig så sent sent til efteråret i kærlighed. Det er aldrig så sent at være splinterny. Bær din entusiasme overalt. Så vælg nu, en eller meget mere motiverende trykte tee -skjorter eller tøj, der inspirerer dig meget mere såvel som at gøre dine drømme til virkelighed!
Nu kan du tage 20% rabat på hele dit køb inklusive vores nyankomne med koden: “BacTtoschool” ved elleve tøj. Se webstedet for at holde kontakten med de seneste rabatter, salg, der tilbydes, såvel som det er den allerførste ordre!

0/5 (0 anmeldelser)

Smart T -shirts med litterær infusion fra Miles to Go

Efterår er fantastisk såvel som klogt i år. Miles at gå såvel som Greg Kerr tager sig af det ved at kaste ikke mindre end 30 nye designs, påvirket af de fantastiske litterære værker gennem tidene. Forfattere såvel som digtere genopstår med smagfulde stilarter, der er i bedste synkronisering med koncepterne såvel som temaer, de støttede i deres værker.
Udover de kloge T -shirts har de på grund af fremtrædende efterspørgsel genoptrykt gamle modeller; De har Beltbuckles, bæreposer, nye tryk samt bemærkelsesværdige hættetrøjer. Denne nye tee -shirts -linje kombinerer begge elementer i at være smart: klædning såvel som skuespil. Det er det bedste opkaldskort for designere, der respekterer klienten for at blive respekteret. Tommelfinger op for at gøre litteratur til en fantastisk tendens!
Waldenmask fra Red Death – Poedarwincatcher i Ryetell Tale Heartstranger – Camussirens af Titaninvisible Guy – HG Wellsfaust

0/5 (0 anmeldelser)

Illustrator Tutorial: Death Goddess fra Adobe

Illustrator Tutorial: Death Goddess af Adobe
Her er præcis, hvordan man producerer et rent såvel som dybtgående tatoveringstil design, i Adobe Illustrator.
Til denne illustrator -tutorial bruger du det trykfølsomme ‘klodbørste’, såvel som du vil opdage forskellige metoder til at tilføje detaljer. Dette er meget fordelagtigt, hvis du vil spare tid, men ikke bringe i fare med hensyn til kvalitet. Du vil opdage nøjagtigt, hvordan du producerer separat grafik såvel som at duplikere dem. For meget mere fascinerende ting skal du klikke på billedet for den fulde tutorial med billeder såvel som beskrivelser såvel som ikke undlader at huske at abonnere os for andre videotutorials:
Dag for den døde gudinde
0/5 (0 anmeldelser)

DesignByHumans Memorial Day Sale

DesignByHumans har et salg af Memorial Day med 30% rabat hele weekenden. Brug rabatkoden dbhfreedom til at gemme på konkurrence mester stilarter såvel som kollektive tee -skjorter! Du har over 1500 stilarter at vælge imellem, så dette er en fremragende chance for at få tøj af høj kvalitet med et par af de mest originale grafik i branchen. Med denne kode kan du få en tee -skjorter til kun $ 15,40, så godt du stadig kan glæde dig over helt gratis forsendelse, hvis du har et køb over $ 75 til USA. Verdensomspændende ordrer over $ 125 betaler kun $ 10 for forsendelse.
Salget starter i dag, 23. maj, såvel som den 28. maj.
DesignByHumans salg
DesignByHumans salg
0/5 (0 anmeldelser)

Laboredagshelgsalg fra indenlandsk sundhed

Labor Day weekend -salg fra indenlandsk sundhed! Indtast “Labor2013” samt få 25% rabat på butikken bred! Grib din indkøbskurv såvel som din rabatkode samt gennemsøg gennem sider såvel som sider med interessante T -shirts, såsom den i salgsfremmende plakat. Levende forfriskende vektordesign venter på at blive opdaget! Håber du nyder det så meget som vi gjorde! Til indkøbskurven, kammerater!
Glem ikke at fortælle os, hvis du kunne lide det i en kommentar, kan du besøge deres hjemmeside for mere og komme tilbage i morgen for en mere cool rabat på dagen!
Laboredags salg fra indenlandsk sundhed!
Salg af indenlandsk sundhed
0/5 (0 anmeldelser)