Valgt farve: spædbarnsblå vintertid outfits!

Valgt farve: spædbarnsblå vintertid outfits! – Disse spædbarnsblå eller lyseblå farvebeklædning vil gøre dig igennem denne vinter.

Via styleandwellbeing
Tynger LOSC Lille Trøje du altid mod mørkt eller neutralt tøj? Vi kan forholde os, hvilket er netop grunden til, at vi er vanskelige at ændre den Bologna FC 1909 Trøje rutine ved at integrere spædbarnsblå farve i dine tøj. Uruguays fodboldlandshold Trøje Især vintertid outfit!

via Laurenconrad.com
Via lacoste
Via Isyyspakkaus
via Instagram
Via hellofashionblog
Via Fashion Cognoscene
Via Elleuk
Via Bloglovin
Via Blogdajulianaparisi
via 9to5chic
Blød blå frakke
Valgt farve spædbarn blå vintertid tøj! ved hjælp af bloglovin
Kenza Zouiten bruger en creme ginatricot frakke såvel som bluse med spædbarnsblå høje talje bukser såvel som hvide nyl hæle
Hyggelig fløde jumper med spædbarnsblå bukser
Breton Stripes & Infant Blue
Bella Attire Deets sweatshirt -koordsæt fra Shuku New York, frakke fra Boohoo (sidste år), sko fra Missguided Fashion af pigge samt paljetter
[IMG]

10 Oriental gratis Photoshop -børster!

Det er meget simpelt i disse dage at opdage på nettet af alle typer ting til design, men når det vedrører orientalske Photoshop -børster, er der temmelig få ressourcer. Jeg lavede en fortegnelse til dig med ti fantastiske gratis Photoshop -børster, som jeg håber vil hjælpe dig i dine projekter. Hav det sjovt at lege med dem! 10 Oriental gratis Photoshop -børster!
10 Oriental gratis Photoshop -børster!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!
Oriental Photoshop Brushesoriental Photoshop Brusesoriental Photoshop BrushesDownload her!

Download her!
Oriental Photoshop BrushesDownload her!

0/5 (0 anmeldelser)

Den perfekte 3-watch-kollektion under $ 5.000

, som ure ville du vælge?
Hvad ville du gøre, hvis du fik $ 5000, og de eneste strenge, der var knyttet til det, var, at du var nødt til at bygge den perfekte tre-se-kollektion? Hvordan ville du beslutte, hvilke ure du skal vælge? Men, endnu vigtigere, hvilke ure ville du vælge? Jeg har fået et par ideer, og jeg har sammensat to af mine “perfekte” tre-se-samlinger til under $ 5000.

Nogle grundregler

Alsidighed er dog vigtigst, da vi er begrænset til en tre-se-samling. Så overvej ure, der skal bæres i flere scenarier. Et kjoleur, sportsur og en mellem hverdagens ur dækker alle baser.

Da prisen også er en faktor, kan du overveje at gå før ejet. Et forsigtigt brugt luksusur fra en velrenommeret forhandler vil levere seriøs bang for din sorteper.

x

10 Instant & Easy Men’s Style -opgraderinger

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 10 sekunder

Næste op
Den ultimative begynders kapselgarderobe
09:22

Direkte
00:00
05:10
05:10

Selv med disse overvejelser er det vanskeligt at sømme kun tre ure. Jeg gjorde dog mit bedste. Lad os tjekke dem ud.

Samling 1
1. Seiko Spirit Sarb033 – $ 800

Jeg starter den første samling med Seiko Sarb033. Dette er mit daglige ur her til denne samling. Kun tilgængelig som før ejet nu, fordi det er en ophørt model med en gennemsnitlig pris på omkring $ 800. Seiko, selvfølgelig stor brandhistorie. Designet er meget enkelt. Stor værdi for prisen. Og jeg valgte specifikt denne som mit daglige ur, fordi det er så utroligt alsidigt. Ved 38 mm er det en stor størrelse til næsten ethvert håndled. Det er en automatisk bevægelse. Det har en gennemgående sag tilbage og en absolut smuk urskive. Vinduet Dato er meget praktisk. Rustfrit stål armbånd. Jeg elsker blandingen af ​​det polerede og børstede stål igennem. Det er et smukt ur, som jeg synes ser meget rigere ud end dets prismærke.

2. Tudor Heritage Black Bay 79230N – $ 3500

Til vores Sport Watch går jeg med Tudor Heritage Black Bay 79230n, der kommer ind på omkring $ 3500. Dette er et meget elsket og meget højt anset ur. 41 mm taske i rustfrit stål. Skru ned krone. 200 m vandbestandighed. Smuk mat sort urskive med rosenguldbelagte indikationer og hænder. Det har en uni-directional dykkestal med det 60-minutters spor trykt på aluminiumsindsatsen. Den automatiske bevægelse er den interne kaliber MT5602. Variationer af armbåndsindstillinger, herunder et naglet armbånd, en læderrem med en sammenklappelig lås eller en NATO -rem. Og det er virkelig en af ​​de bedste dele ved et dykkeur som dette, idet du virkelig kan øge dens alsidighed og give det et helt nyt look bare ved at ændre armbåndet.

3. Vintage Omega Seamaster – $ 700

Til vores kjoleur i denne samling besluttede jeg at gå vintage, og jeg valgte en vintage Omega Seamaster, der kommer ind på omkring $ 700, selvom de bestemt kan findes for mindre end det. Jeg kan godt lide denne som et kjoleur på grund af dens elegance på grund af dens enkelhed og på grund af dens størrelse. I Vintage Seamaster Realm ser du på en 35 eller 36 mm sag. Jeg elsker en mindre sagsstørrelse til en dressier -ur – jeg synes, det giver det en reel følelse af gammel skoleunderstemning og elegance. Og jeg tror, ​​at et vintage stykke, når vi taler om klædt ud, ser ud eller endda et formelt look er et perfekt match.

Samling 2
1. Hamilton Khaki Field Mechanical – $ 500

Start med det daglige ur, og for denne vælger jeg Hamilton Khaki Field Mechanical – dette er H69439931 – kommende på $ 500. Lidt mere robust over et hverdagsudvalg sammenlignede Seiko Sarb, men denne samling har jeg slags gearet mere mod en samlet afslappet fornemmelse, skønt vi har et meget klassisk klædningsvag, som du vil holde sig til. Dette ur er dog 38 mm – igen, en meget alsidig størrelse. Det har det store militære look. Du kan se det mest på en stofrem, selvom du bestemt kan tilføje en læderrem, hvis du vil. Én ting at vide om denne er, at det ikke er en automatisk bevægelse, hvilket betyder, at du bliver nødt til at vinde den, men for mig elsker jeg forbindelsen, der faktisk vinder uret, der skaber mellem dig og selve uret.

2. Omega Speedmaster reduceret – $ 2500

Til vores Sport Watch her går jeg med Omega Speedmaster reduceret – 3510.50 – kommende på $ 2500, selvom du kan finde dem til mindre. Fantastisk klassisk kronograf, umiskendelig udseende og ekstremt alsidig, da det bare ser fantastisk ud på så mange forskellige typer stropper. Det kaldes “reduceret” på grund af størrelsen. Den typiske Speedmaster Professional bliver 42 mm. Min, den første omega i rummet er knap 40 mm. og Speedmaster reduceret er 38,5 mm. Bare noget at være opmærksom på. Men hvis dit håndled er på den mindre side, og du elsker Speedmaster, er dette et godt valg til et fremragende prispunkt.

3. Cartier Tank Solo – $ 2000

Den ikoniske Cartier -tank afrunder den anden samling. Og hvilken måde at afslutte! Uret er indbegrebetaf elegance og par lige så godt med en sportsjakke og bukser, som det gør en smoking. Nu sætter dette os lige ved den $ 5.000 grænse, og det er lidt et vanskeligt at finde dette ur på $ 2.000. Du kan dog gøre det, hvis du ved, hvor og hvordan man ser ud.

Bygger på et budget

Selv med $ 5.000 er der et vilkårligt antal måder at skære denne cirkel med tre. Du kan dumpe langt de fleste i en enkelt vare og rydde op med nogle budgetmuligheder. Eller du kan bruge nøjagtigt $ 1.333,33 på hver og være heldig med den ekstra øre. Valget er i sidste ende op til dig.

Men jeg vil gerne høre fra dig. Hvad ville du vælge til en tre-se-samling med $ 5.000? Eller ville du bære et ur med en tux?

Tak for at have læst.

Stilfuldt din,

Brian Sacawa
Han talte stil

At bære mænds designer Flannel-skjorter?- Her er en knowhow!

Brug af mænds designer-flanell-skjorter?- Her er en knowhow!
12/05/2016, udgivet af Alanic Global
En plaid tee -shirt er et af de mest charmerende stykke tøj, som enhver person beder om at eje, takket være popstjerner Kurt Cobain såvel som Paul Banyan, der gjorde dem generelt fremtrædende natten over. Men ofte bliver det virkelig svært at finde ud af nøjagtigt, hvordan man styler uden at vises som en landmand, skovjakker eller en glad hipster. Så lige her har vi samlet et par af de nødvendige politikker for at få en plaid tee -shirt til at fungere. Men inden jeg Manchester United Trøje går til den inspektion af sin ubestridelige historie.
Et kort kig på flanelshirts historie
Flanel, i betragtning af at dens udvikling i 90’erne med en underkultur, populært forstået som grunge, har opdaget sin fod i den nylige tidsalder fra at være et materiale til et specielt rutet tryk. Selvom det i tidligere tider var en godt forstået kjole -kode for arbejderklassen, især landmænd, har den langsomt brændt renten for masser af en fyr såvel som dame fra forskellige genrer såvel som forblevet en traditionel foretrukken indtil nu.

Ting at huske på
Skal du bære dine herre designer Flannel Tee -skjorter til meget mere end et sted? Derefter skal du overholde nedenstående retningslinjer for at trække dem helt rigtigt ud.

>> materiale såvel som pasform
Det være sig at klæde sig ud til kontoret eller en afslappet flugt, du ville ikke se ud af stedet med din flanelltrøje. Så vælg dem med trimmede snit, der smigrer din overkropp i stedet for at stable op i ærmerne som en tyk, tungvægt tee -shirt har ofte en tendens til at Stade Rennais FC Trøje gøre. Så når du er på vej ud til kontoret, kan du bestemt slå din bløde plaid tee -shirt med en blazer såvel som bukser uden at se så godt voluminøs eller føle sig utilpas. Plus, et let materiale er den smarteste mulighed for den varme såvel som fugtige sommer.

>> rød kan ikke være dit eneste valg
Flannel tee -skjorter fremkalder ofte visioner om rødt i mønsteret. Faktisk har du måske ofte observeret en skovjakker ved hjælp af plaider i kombination af rødt såvel som andre farver. Ligegyldigt nøjagtigt, hvor traditionelt ser det ud, kan du tro ud over det såvel som eksperimentere lidt for at forhindre det nøjagtige samme knivspids. Så gør din indsats for dem i en speciel såvel som en meget mere moderne kombination af blå såvel som grå eller olivengrøn, rig grå såvel som Bourgogne.

Detailhandlere skal ligeledes huske dette punkt såvel som at forlænge deres lagre med engros herre flanell tee -skjorter i andre nuancer som sort, grå, grøn, gul såvel som lilla udover rød.

>> Tænk på dets lagdelingspotentiale
Uanset om det er om morgenen eller en forår eftermiddag, kan du helt sikkert bruge et lag over din flanell -tee -shirt eller bære den som et lag. Mens en Navy Pea Coat over en sort såvel som blå plaid tee-shirt kan tilføje et finjusteret touch til hele silhuetten, matcher du en åben gul såvel som miljøvenlig tee-shirt over en hvid tee-skjorter, der matcher din afslappede stemning At du måske ønsker at sprede dig med dit tøj.

Dette er kun få tip om at slå et bedste look med disse skjorter. Så købmænd skal holde disse politikker i tankerne, Tunesiens fodboldlandshold Trøje mens de banker på herre flanel tee skjorter engros såvel som ligeledes hjælpe deres klienter med dem.

Tags:
herre designer flanell skjorter
herre flanel tee skjorter engros
Engros herre flanell skjorter

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Winter Clothing Staples Du har brug for at investere i nu!

Wintertime Clothing Staples Du har brug for at investere i nu!
13/12/2019, postet af Alanic Global
Du kan måske ting, der hæftes tøj indikerer klassiske tøjstykker. Staples har imidlertid en tendens til at ændre sig med hvert år, der går. Det afgørende er at vælge sådanne tøjstykker, der er gratis for sæsonen, men giver dig mulighed for at udforske dine tøj.

På grund af det samme er en af ​​de populære engros træningstøjsleverandøren kommet med en samling, du kan se på. Læs således videre for at vide meget mere om det samme.

Moderne blazere
Disse er en smule slørere end standardblazerne. Den bedste del af moderne blazere er, at dette er utroligt alsidige og bedst at bæres med dine signatur vintertidensembler. Tænk derfor på et tøj, der består af en ærmeløs sort læderkjole. Blazeren skal være et hvidt og guld strippet design, så det afbalancerer det mørke lagslitage.
Lige benede jeans
Hvis du vil stikke ud i modepublikummet, skal du sørge for at vælge lige benede jeans. Aston Villa FC Trøje Skinnies og rippede variationer har været der i ganske lang tid og er noget blevet en boring. For at stikke ud fra mængden er det bedste, du kan vælge, en sort skildpaddeplade, der kan styles med mellemvask jeans. For at tilføje nogle farver til tøjet er det bedste, du kan vælge, et sjovt holografisk bælte.

Store cardigans
Store cardigans er blevet en hæfteklamme for dens komfort og let stil. Derfor kan du blot style disse med et Valencia Trøje par tynde bukser eller endda et blyant nederdel for noget sjovt. Alt hvad du skal gøre er at vælge en myntgrøn overdimensioneret cardigan, der kan bæres med sorte jeans eller brunt nederdel. Dette tøj er også Kawasaki Frontale Trøje bedst til arbejdspladsen.

Virksomhedsejere, der ønsker at inkludere trendy wintertime tøjstykker i deres butik, kan se på det specielle sortiment af outfits, som en af ​​de populære tøjproducenter har i vente. Alt hvad du skal gøre er at se på den enorme samling af tøj, vælge de krævede stykker og angive, at bulk skal til hjælpeteamet.

Tags:
Tøjproducenter
Engros træningstøj
Vinterbeklædning
Vinterbeklædningsproducenter
Winter Clothing Wholesale

0 0 stemmer
Artikelbedømmelse

Log på

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

Etiket

Navn*

E -mail*

Hjemmeside URL

0 Kommentarer

Inline feedbacks
Se alle kommentarer

Illustrator Indrė Bankauskaitė – Official Interview

Illustrator of the Day – Indrė Bankauskaitė alias Freeminds
Indrė Bankauskaitė er en litauisk illustratør med base i Vilnius. Hendes kunst er noget, der skal huskes. Hun indikerer sine illustrationer under efternavnet Freeminds. Med bare en hurtig gennemse på Behance, vil du opdage masser af hendes ekstraordinære illustrationer. Jeg var dybt imponeret over sandheden, at hun trækker næsten alt: fra dyr til tilfældige, hver dag genstande. Pludselig endte jeg med at blive ekstremt og tænkte på at finde hendes rødder, hendes motivation såvel som hendes drevne entusiasme for dette arbejdsområde. Jeg kontaktede hende såvel som anmodet om et interview. Jeg var overrasket over, at hun reagerede på min e-mail så godt som hun var mere end begejstret for at tilfredsstille alle mine nysgerrigheder.

Freeminds er et brand, der fremmer lykke i hele livlige, energiske illustrationer. For kunstneren bag dette job er de vigtigste ting hårdt arbejde såvel som lidenskab. Disse to træk integreret gør det umulige, mulige. Lad os se på det officielle interview leveret af Indrė Bankauskaitė til Tshirt Factory.

1.Hvordan kom du ind på billedet?
Jeg tegner, siden jeg kan huske, men min mor fik mig ind i en kunstskole.

2. Har du andre opgaver, før du kom ind på billedet?
Jeg brugte til at lave yndig glassmykker.

3. Hvad tror du, det er den sværeste ting at gøre, når du illustrerer?
Få en idé såvel som efter dette vælg farverne såvel som sammensætning. Resten er en mere afslappende del?

4.Hvad er din arbejde atmosfære som?
Jeg arbejder i huset på mit værelse. Nogle gange i sengen. Intet fancy, men te er et must?

5.Jeg så, at du hovedsageligt tegner dyr? Hvorfor, har du en entusiasme for dem?
Jeg opdager dem bare lettere at tegne end mennesker? såvel som program kan jeg godt lide dem.

6. Hvem er et par af dine foretrukne illustratører såvel som hvorfor?
Jeg overholder mange kunstnere, har ikke rigtig favoritter, da de alle har forskellige ting, jeg beundrer.
For eksempel: Jeg kan godt lide Lauren D. Austin såvel som Janemere -maleteknikker, jeg kan forbinde mig til Sarah Andersen Comics. Asuka111, Salmon88 såvel som Khaoskai trækker perfekte ansigter, James Jean såvel som Audrey Kawasaki har virkelig unik stil … Jeg fortsætter sandsynligvis permanent?

7.Do you believe an illustrator needs a style? Hvorfor? Do you have tips on establishing an picture style?

Depends.. When drawing random illustrations it’s fun to experiment with styles as well as techniques. however if you’re working on a bigger job it’s much better to stay with one style as well as have consistency ?

8. Where should a person begin if they want to go after a career in illustration?
Just draw what you want as well as draw a great deal ? print on demand websites are excellent begin ?

9.What assists you be more creative?
I desire I understood ?

10. explain your artwork in three words.
Colorful, cute, random ?

I truly hope that this interview assisted you find the extraordinary skill of  Freeminds.  You can discover her designs,sketches as well as illustrations on tees,cups,clocks as well as bags . All the products are offered for purchase on Society6 as well as Redbubble. 

0/5 (0 anmeldelser)

May Day Magenta

Suit: Zara; Sko: Zara; Øverst: Jones New York; Bælte: J. Crew (lignende her); Bangles: Alex og Ani; Ringe: Gorjana; Halskæde: Ruby Kats (lignende her)

Holde kontakt:

Instagram+Bloglovin+Facebook

Twitter+Pinterest